Varför Optimalahem?

Välkommen in.

Ni möts av en rymlig hall med fri sikt mot vardagsrummet och trädgården. Det är en härlig känsla att få kontakt med huset. Några steg in öppnar köket upp sig och flyter ihop med vardagsrummet till en vacker helhet. Tänk att umgås med familj och vänner när ni står i köket och lagar mat! Om ni vill kan ni dela av rummet och få ett extra sovrum – vardagsrummet är ändå stort och rymligt. De stora fönstren släpper in massor med ljus och skapar en härlig stämning i rummen.

Det här är ett riktigt kvalitetshus med 100 smarta kvadratmeter och välplanerade ytor. 1 plan, inga trappor. Modernt kök och fräscht badrum. Vattenburen golvvärme, vackra trägolv och aluminiumklädda fönster. Utanför altandörren väntar den färdiganlagda trädgården, med sin vackra stensättning och sina lummiga häckar. Det är underbart att sitta i den avskilda uteplatsen och njuta av en kopp kaffe i solen.

Ett smartare boende.

Stor trädgård, kommande renoveringar och höga driftskostnader är något som ofta hör till att bo i äldre hus. I ett Optimalt Hem blir det mindre ytor att städa, mindre trädgård att sköta och mer tid över för livet goda!

Vi vill genom ett smartare boende ge er tid över för familj och vänner. Att bo bekvämt i en bostadsrätt innebär även en trygghet och gemenskap med grannarna, som kan se över hemmet när ni åker på semester. Det finns fortfarande en mindre trädgård som ska användas för alla fina sommardagar då man vill sitta ute och njuta av kaffet. Allt är nytt och fräscht vilket underlättar vardagen och livet i helhet. Ett Optimalt Hem är för livsnjutaren som vill ha mer kvalitetstid och mindre måsten!

Utsidan

Tänk dig ett hem, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess yttre underhåll sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Vad säger våra kunder?