Designade hem

Ge ditt hem en personlig touch med fina val.

För oss är det viktigt att du får ett hem som verkligen känns som ditt. En plats som ger positiv energi, bra tankar och en skön känsla.
När du flyttar in i din nya bostad är grunden redan lagd. I ditt köp ingår en väl genomtänkt originalinredning. Materialval och inredningstänk har vår inredare Mija Kinning gjort.

”Vad ska jag tänka på när det gäller inredningsvalen? Vad passar bäst ihop? Hur ska jag få plats med alla möbler som jag redan har?”

 När det är dags att göra dina inredningsval blir ni inbokade på ett möte med Mija som hjälper er genom hela processen.

Mija har lång erfarenhet av inredning, både som programledare för ”Bygglov”, Tv4 och ”Roomservice” på Kanal 5 där hon har inrett hem runt om hela Sverige och hos oss har hon hjälpt alla våra kunder med sina val till sitt drömboende. Hon är känd för att inte gå på trender utan utgå från människorna som ska bo och leva i sina hem.

Mijas showroom

Vi har valt att ge våra kunder en absolut toppupplevelse när det gäller att designa sitt nya hem, något som aldrig är möjligt när man köper begagnat hem.

Mija tar sig tid för varje kund och tillsammans i vårt showroom med alla tillval så formar köparen sitt nya hem, efter egen smak och efter goda råd från Mija. Hos oss blir det en lustfylld upplevelse att få designa sitt egna hem.